Type a keyword and hit enter to start searching. Press Esc to cancel.
Audiovisuele dienstverlening, webdesign, film, animatie & all round design.

Ontwerp

All round in ontwerp

We ontwerpen alles wat los en vast zit. Met wortels in de strategie / design / communicatie hebben we de kennis en ervaring om onze klanten snel te doorgronden en te verrassen met creatieve inzichten over hun bedrijf, product of dienst.

We zijn pragmatisch en rationeel; geen artistiek gezweef of kunstzinnig geneuzel, maar degelijk en helder, denk- en ontwerpwerk. Heel wat anders dan ‘mooie plaatjes maken” dus. Ontwerp moet slim en verrassend zijn. En dat het lekker moet bekken, da’s evident. We zijn dus denkers én doeners op het gebied van marketing, communicatie, strategie & design.

Oh doen jullie dat ook?

De meeste nieuwe klanten kloppen bij ons aan voor één van onze kunstjes; een (animatie)filmpje, een website of webshop, drukwerk… Een enthousiast ‘oh doen jullie dat óók?’ horen we dan als blijkt dat wij ons ook kunnen ontfermen over andere ontwerpklussen op hun todo-lijst. Makkelijk voor het overzicht en efficiënt voor de portemonnee om verschillend werk onder een dak te brengen. Heeft ons al behoorlijk verschillend ontwerpwek bezorgd:

Roze-glitter-olifant-kerstkaarten, brochures, visitekaartjes, auto- en raam bestickering, beurs-stands, flyers, verpakkingen, interieurs, gevelbelettering, boekjes, vouwbrochures, geurvreters, menukaarten, boekjes.

En meer!

No nonsense

Uitgemolken term natuurlijk, maar hij is wel van toepassing op onze werkhouding:
Door goed werk krijg je blije mensen. En daar houden we van dus gaan we enorm ver voor de tevredenheid van onze klant. Wij zijn levensgenieters. Wij proberen van alles het mooiste en beste te maken en doen dus ook ons werk met enorm veel plezier en aandacht.
Je hoeft bij ons geen oeverloos, wollig ge-orakel te verwachten. We spreken gewoon dezelfde taal en hebben een super-assertieve houding: snelle actie, altijd een tandje harder, energiek, nadenkend, meegaand en creatief. We zitten ‘er’ altijd bovenop dus zijn fouten of problemen schaars.

Roeien met de riemen die er zijn.

Een klant uit de UK heeft ons ooit als volgt beschreven:

“A rare breed; business aware designers”.

Een zin die goed illustreert hoe wij met ons werk bezig zijn.
Want, naast dat we goed doordacht en aantrekkelijk werk leveren, zijn we ons er enorm van bewust dat we constant opereren in de realiteit van de dag, met alle haken en ogen die daaraan verbonden zijn. Een realiteit waar deadlines altijd mórgen zijn, waarin wijzigingen altijd op het laatste moment binnen komen, waar soms het budget op is en er toch nog even iets gedaan moet worden… Waar soms een ontwerppad niet zo rechtlijnig gaat als dat iedereen zou willen.
Roeien met de riemen die er zijn dus. Als het te lastig is om rechtsom iets voor elkaar te krijgen, doen we het linksom. Als het teveel tijd kost om een complex project –zoals het eigenlijk hoort – ‘bij het begin’ aan te pakken, dan bedenken we een manier om halverwege te beginnen. Tuurlijk, ideaal is anders, maar ideaal zijn de omstandigheden zelden.


Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

We horen het graag