Type a keyword and hit enter to start searching. Press Esc to cancel.
Audiovisuele dienstverlening, webdesign, film, animatie & all round design.

Bedrijfsfilm / animatie Merrem Kunststoffen Groep

Bedrijfsfilm / animatie Merrem Kunststoffen Groep

We maakten een bedrijfsfilm die is opgebouwd uit een combinatie tussen videobeelden en animatietechnieken.
We zijn een dag op pad geweest om te filmen bij de Merrem Kunststoffen groep in Zaltbommel en Dinxperlo.

De voiceover:
Wij zijn de Merrem kunststoffen groep. Vanuit verschillende locaties in Europa draaien, boren, frezen en ponsen we al langer dan 100 jaar kunststof platen, staven, profielen, blokken, bewerkte producten en technisch rubber voor alle denkbare sectoren.
Dat is meer dan 100 jaar aan kennis van kunststoffen én hun bewerkings-mogelijkheden. Een unieke combinatie die zorgt dat wij het maximale uit elke kunststof weten te halen op het gebied van performance, bestendigheid en levensduur.
Een combinatie die ons in staat stelt om kunststoffen uitzonderlijk nauwkeurig en efficiënt te bewerken in elke gewenste afmeting of oplage.
Wij zijn daarin altijd koploper geweest; we kwamen als eersten met nieuwe productie- methodes, hebben altijd de meest moderne, state-of-the art machines staan en door het gebruik van robot-technologie en robotbelading kunnen we de meest complexe handelingen op grote schaal uitvoeren.
Onze jarenlange expertise in kunststoffen én hun eigenschappen levert ons een uniek kennisniveau op waarmee wij onze klanten vergaand kunnen ondersteunen in advies. We beschikken over een grote voorraad kunststof halffabricaten en door een combinatie van uitgekiende logistiek en flexibele productiefaciliteiten kunnen we aan elke vraag voldoen.

Dat betekent betrouwbare kwaliteit, betrouwbare levertijden en betrouwbare service. Op en top betrouwbaarheid dus. Daar staan we voor, daar gaan we voor.
Om u uiteindelijk een product te kunnen leveren dat zich onderscheid door bewijsbare nauwkeurigheid, minimale toleranties en uitmuntende performance.