Type a keyword and hit enter to start searching. Press Esc to cancel.
Audiovisuele dienstverlening, webdesign, film, animatie & all round design.

Bouwplannen gemixte 2d en 3d uitleganimatie

Bouwplannen gemixte 2d en 3d uitleganimatie

We maakten een uitleg animatie film voor Vakmedianet, dat zijn dienst ‘Bouwplannen’ onder de aandacht wil brengen. In de animatie worden 2d en 3d animatiestijlen gemixt. De 3d stijlen zijn hier en daar teruggebracht tot een simplistische lijn-animatie-stijl om het blauwdruk / blue print gevoel te versterken.

Bouwplannen
Elk bouwproject is een zeer omvangrijk proces dat bestaat uit honderden stappen. Zoals het opvragen van projectinformatie en offertes, als ook de inkoop en levering van materialen.
Is jouw bedrijf onderdeel van deze hele keten? Ben je op zoek naar projecten om jouw producten of diensten aan te bieden en gebruik je hiervoor je eigen netwerk?

Met Bouwplannen kun je je netwerk versterken en uitbreiden. We bieden je de mogelijkheid om in een zeer vroeg stadium op de hoogte te zijn van de voor jou relevante bouwprojecten en daaraan verbonden contacten en samenwerkingsverbanden. Daarmee zijn we de verbindende schakel tussen onder andere aannemers, architecten, adviesbureaus en leveranciers.

De Bouwplannen-redactie speurt dagelijks duizenden bronnen af op zoek naar concrete en betrouwbare informatie die voor jou een warme lead kan betekenen en daarmee een directe aanleiding tot het binnenhalen van nieuwe opdrachten.

Kijk op www.bouwplannen.nl en probeer het gratis uit.