Type a keyword and hit enter to start searching. Press Esc to cancel.
Audiovisuele dienstverlening, webdesign, film, animatie & all round design.

E-tender online aanbestedingstool

E-tender online aanbestedingstool

Maak kennis met E-tender. De online aanbestedingsapplicatie waarmee het aanbesteden van een project of het inschrijven op een aanbesteding net zo makkelijk wordt als het bestellen van een pizza: In een paar klikken stel je een team samen, stel je een raming op, vraag je inschrijvingen en offertes aan en gun je de aanbesteding of win je hem juist als je inschrijver bent!

E-tender is uniek in zijn soort, want de applicatie biedt het hele aanbestedingsproces digitaal aan; van digitaal kostenramen tot en met het digitaal factureren. E-tender bestaat uit twee varianten, namelijk voor opdrachtgevers en voor inschrijvers, de applicaties kunnen zowel samen als los van elkaar gebruikt worden. E-tender is opgebouwd uit een groot aantal handige online tools die het aanbestedingsproces makkelijk, snel en overzichtelijk maken.

Slimme functionaliteiten waarmee u de aanbesteding – alleen of in teamverband– kunt monitoren, beoordelen en uiteindelijk kunt documenteren en rapporteren. E-tender koppelt automatisch de juiste ramingsystematiek aan de inkoopklasses, de juiste aanbestedingsprocedure aan de gewenste opdracht en kan eenvoudig verbonden worden aan andere systemen zoals kostenbibliotheken of boekhoudsystemen.

Aanbesteden vanaf je bureaustoel of vanuit je luie stoel… of desnoods vanuit je auto, want E-Tender is web-based en dus overal bereikbaar. Allemaal in een handomdraai want de stap naar een nieuwe digitale wereld is al uitdagend genoeg.