Type a keyword and hit enter to start searching. Press Esc to cancel.
Audiovisuele dienstverlening, webdesign, film, animatie & all round design.

Flex IT Rent website

Flex IT Rent website

Behoorlijke ambities had Flex IT Rent, dochteronderneming van Infotheek in leiden, met hun website.

Op de site moesten klanten in een handomdraai hun offerte voor de huur van It apparatuur kunnen samenstellen, zodat snel een voordelige prijsopgaaf ontvangen kon worden. De site moest internationaal worden, want Infotheek / Flexitrent opereert in meerdere landen in europa. En uiteraard moest er een behoorlijke plek in de markt verovert zien te worden met de website. Na enkele gesprekken en een visueel voorstel van onze zijde vertrouwde Flexitrent ons de klus toe.

De belangrijkste beslissing die we maakten mbt de vorm, communicatie en interactie van de website, was om hem minder ‘IT’ te laten zijn.
Namelijk; slechts een deel van de doelgroep is technisch onderlegd. Het gros moet je niet direct lastig vallen met een arsenaal aan technische termen, specificaties etc.

It en techniek wordt overwegend geassocieerd met blauwtinten.De eerste slag was het samenstellen van een vriendelijk ‘pastel-achtig’ kleurenpalet om het technische randje er vanaf te halen. Daarna volgden nog meer beslissingen die het geheel rustiger, vriendelijker en minder technisch moesten laten worden. Foto’s van laptops werden icoontjes, typografie minder hoekig en strak en in de fotografie ging techniek ook een minder prominente rol spelen. In plaats van printers, workstations, servers en laptops lieten we gebruikers zien, toepassingen en andere situaties.

Maar dan de techniek. Wij komen een heel eind met het bouwen van websites, maar vinden het ook belangrijk om onze beperkingen te kennen. Voor dit project hadden we zonder twijfel versterking nodig. Daarvoor schakelden wij partner Edit4u in. Verstand van zaken, meegaand, snel en betrouwbaar.
Samen bouwden we in ongeveer twee maanden tijd een grote, unieke website. Een site die snel en intuïtief werkt en in de twee maanden dat hij online is als zorgt voor een flinke sprong in de verhuur-aanvragen.

www.flexitrent.nl


Wij zijn een full service media bedrijf uit Maarssen, Utrecht. Bij ons kunt u onder andere een website of webshop laten maken.

We onderscheiden ons daarbij door een grondige kennis van content-strategie, creatieve communicatie en marketing. Kortom: de fundamentele inhoudelijke factoren voor een succesvolle website.

Ook vooruit met uw website?

Wij helpen graag!