Type a keyword and hit enter to start searching. Press Esc to cancel.
Audiovisuele dienstverlening, webdesign, film, animatie & all round design.

Goedkope TV standaarden / statieven

Goedkope TV standaarden / statieven

*Update van onderstaand bericht, 6 September 2013

De tv standaard die in het bericht hieronder beschreven wordt is inmiddels al even geleden in productie genomen. Hij heeft zijn weg al gevonden naar veel mensen die onze filosofie delen . Merknaam is TVStand geworden, ins & outs op de website tvstand.nl

*Oorspronkelijke bericht:

Op onze zoektocht naar nieuwe standaarden / statieven voor onze plasma, lcd en led schermen kwamen we tot de conclusie dat ze niet alleen belachelijk duur in aanschaf zijn, maar vaak ook bijzonder lelijk. Op een of andere manier wordt er geprobeerd van de standaarden zelf ook een kunstwerk te maken door overbodige frutsels toe te voegen. Glimmende delen, rare vormen en andere ‘ontwerp’ fratsen die wat ons betreft niks te zoeken hebben op een standaard.

Je kent ze wel, de ufo’s met dubbele of driedubbele buizen, de incourante piramide met de grote gaten of de omgekeerde Truss die gepromoveerd is tot tv standaard.

Wat ons betreft heeft een standaard op een beurs, expositie of evenement een ondergeschikte rol en moet derhalve zo onopvallend mogelijk zijn.

Lang verhaal kort; we hebben besloten zelf TV standaards in productie te nemen en ze gedoopt tot merknaam TVStance. In eerste instantie voor eigen gebruik, maar al snel bleek er meer animo te zijn voor mooie en betaalbare TV standaards. We laten ze nu dus op bestelling produceren in heavy duty mat zwart.  (Op verzoek zelfs leverbaar in RAL kleuren… leuk voor exposities of evenementen misschien…)

Steekwoorden:

  • Super minimalistisch
  • heavy duty (het standaard model draagt met gemak een 50″ scherm, zwaarder  is ook te produceren)
  • Universeel, alle beugels kunnen eenvoudig aan de standaard bevestigd worden.
  • Verschillende hoogtes verstelbaar
  • kabels kunnen door staander (zodat je ze niet ziet)

Kortom; kwaliteit zonder fratsen.

Exacte specificaties blijven we u nog verschuldigd… Statieven en de website zijn beide in productie. Dit bericht kan dus beschouwd worden als een vooraankondiging; we’ll keep you posted!

TVStance zal binnenkort te koop zijn voor €299,- Zwaardere uitvoering en andere RAL kleuren zullen ietsje duurder uitvallen in productie.