Type a keyword and hit enter to start searching. Press Esc to cancel.
Audiovisuele dienstverlening, webdesign, film, animatie & all round design.

Een live stream verzorgen op een uitvaart

Een live stream verzorgen op een uitvaart

Bekijk onze live stream diensten op uitvaartmediapartners.nl

Audiovisuele media spelen een flinke rol bij veel uitvaarten. Naast dat we met regelmaat kerken of andere uitvaartcentra voorzien van bijvoorbeeld mobiele of vaste geluidsets, projectie of TV schermen, krijgen we telkens vaker aanvragen voor het verzorgen van een Live stream tijdens een uitvaart.

De uitvaart bekijken in het buitenland

Als er bijvoorbeeld niet genoeg ruimte is, of nabestaanden om een andere reden de uitvaart willen volgen vanaf een andere locatie in binnen of buitenland is een Live stream een goede oplossing.
Op een afgeschermde website kunt u met gebruikersnaam en wachtwoord de live beelden van de uitvaart delen met andere personen. Ook als ze zich aan de andere kant van de wereld bevinden.

In veel gevallen hoeven de beelden niet zo ver weg bekeken te worden, maar in een andere ruimte die in de buurt is. Wij installeren daar dan bijvoorbeeld grootbeeld projectie en een geluidsset, zodat de uitvaart op deze locatie net zo goed te volgen is als in de kerk zelf.


Wij zijn een full service media bedrijf uit Maarssen, Utrecht. Bij ons kunt u alle denkbare professionele audiovisuele apparatuur huren of kopen.

Wij gaan flexibel en creatief te werk, hebben een zeer enthousiaste werkhouding en zijn praktisch 24 uur per dag bereikbaar.

Hoe kunnen we u helpen met onze audiovisuele diensten of producten?

Wij helpen graag!