Type a keyword and hit enter to start searching. Press Esc to cancel.
Audiovisuele dienstverlening, webdesign, film, animatie & all round design.

VAPR: Harmonie tussen fysieke winkel en webshop

VAPR: Harmonie tussen fysieke winkel en webshop

De afbeeldingen op deze pagina zijn de definitieve screen designs en worden op dit moment geïncorporeerd op de bestaande website van VAPR.

VAPR verkoopt E-cigs, e-liquids en toebehoren. Zowel via de webshop als in een moderne fysieke winkel in Amsterdam. Erg verfrissend om de thema’s vaping en electronic cigarettes eens niet in een louche pijpenla te zien.

In het buitenland is vaping als alternatief voor sigaretten al langer populair. In Nederland is er nog werk aan de winkel. In de fysieke shop gaat dat goed. De moderne en smaakvolle uitstraling van de winkel, als mede het behulpzame en sympathieke karakter van medewerkers doorbreekt direct de associatie met obscure rookwinkeltjes op de Amsterdamse wallen.

Een frisse, gezellige winkelomgeving met een professioneel en gigantisch assortiment van devices, atomizers, clearomizers, e-liquids en meer. Bezoekers beleven een positieve en behulpzame winkelervaring die het gebrek aan kennis of onzekerheid over vaping wegneemt. Zo blijft er weinig reden over om vaping niet te omarmen als alternatief voor de aloude sigaret.

Winkelbeleving in een webshop

Zo niet op de website, werd ons door de heren van VAPR verteld. Daar draait het teveel om de producten an sich en niet om die sympathieke ervaring, de kennis en de behulpzaamheid die ons juist zo uniek maakt op de Nederlandse markt.
Werk aan de digitale winkel dus!

Wij ontfermden ons over het creëren van een winkelervaring binnen de VAPR webshop. Sleutelwoorden: Kennis tonen, adviseren, twijfel wegnemen, en onzekerheden durven te bespreken: kortom, precies wat er in de echte winkel ook gebeurd.

Voornaamste koerswijziging t.o.v. de huidige website: De site strippen van de randomness / overkill en focussen op 1 vertrekpunt. Richten op het breken van een lans voor het begrip ‘vaping’ an sich i.p.v. primair op je producten. Want? De site kan een vangnet zijn voor mensen die nog niet bekend zijn met het begrip, die er onzeker over zijn, het niet begrijpen, er niet in geloven etc… De bezoekers die al ‘om’ zijn kunnen linea recta naar een shop.

Communicatie ten behoeve van een onderscheidende webshop

Zonder specifiek communicatieplan is een website of webshop een lege huls. Een specifieke tone of voice geeft een website een eigen, herkenbaar karakter.

Met die tone of voice wil je wat losmaken bij je bezoeker, een gevoel geven met wie hij of zij te maken heeft.. En wat is dan een betere keuze dan kiezen voor de werkelijke karakter van de heren die de tent runnen!
Zonder in te leveren op duidelijke en complete communicatie, kozen we er voor om de experience op de website met wat fun en attitude over te brengen.

Levert wat ons betreft een super sympathieke site op die affectief is en bij menig bezoeker een glimlach op het gezicht tovert.

Ons werk word technisch gerealiseerd door onze vrienden van Edit4u


Wij zijn een full service media bedrijf uit Maarssen, Utrecht. Bij ons kunt u onder andere een website of webshop laten maken.

We onderscheiden ons daarbij door een grondige kennis van content-strategie, creatieve communicatie en marketing. Kortom: de fundamentele inhoudelijke factoren voor een succesvolle website.

Ook vooruit met uw website?

Wij helpen graag!