Type a keyword and hit enter to start searching. Press Esc to cancel.
Audiovisuele dienstverlening, webdesign, film, animatie & all round design.

Verhuur en verkoop Audiovisuele apparatuur

Verhuur en verkoop van audiovisuele apparatuur

 Al onze concurrenten kunnen dezelfde apparatuur leveren als wij. En dat die gewoon goed moet zijn en goed moet werken, tsja da’s vanzelfsprekend.

Onder goed werk leveren verstaan wij creatief handelen en goed voorbereid zijn. Dingen gaan nu eenmaal zelden zoals gepland, wij kennen de risico’s inmiddels en houden bij voorbaat rekening met wijzigingen, extra verzoekjes en vergissingen.

Liever dat er achter in de bus wat back-up apparatuur een dag niks ligt te doen, dan geen kant op kunnen als de plannen op het laatste moment wijzigen. Je moest eens weten hoe vaak we met deze houding de dag gered hebben!

Verhuur

audiovisuele apparatuur

Misc. levert en installeert alle denkbare apparatuur. Bij evenementen, conferenties en presentaties, maar ook beursstand-inrichting, led-walls, videoconference- of karaoke sets passeren regelmatig de revue. We komen overal; Kerken, kroegen, zwembaden, sportcomplexen maar natuurlijk ook in hotels, bedrijfscomplexen of andere evenementenlocaties. We adviseren en installeren alle denkbare audiovisuele apparatuur op elke denkbare plek, binnen én buiten Een (nieuw) sportcomplex, cafe, een lobby van een bedrijfspand of tijdelijke evenementen zijn aan de orde van de dag.

Verkoop

Audiovisuele apparatuur

MISC. verkoopt ook audiovisuele apparatuur. We adviseren, verkopen en installeren een passende oplossing voor elk vraagstuk. Vanaf de blauwdruk van een pand of ter plaatse. Horeca, sportcomplexen, bedrijfspanden en andere evenementenlocaties zijn reeds ingericht met apparatuur die door MISC. geleverd is. Hoewel wij hoge kwaliteit nastreven, is er voor vrijwel elk budget wel een oplossing te vinden.

Goedkoop

Onze prijzen zijn niet lager omdat we prijsvechters zijn, of omdat we rotzooi gebruiken. We zijn gestart in de financiële crisis. De markt heeft ons vanaf dag 1 gedwongen bescheiden te blijven, geen mega investeringen te doen en overhead te minimaliseren. Er hoeft niet veel betaald of afgelost te worden; dát houd de prijzen laag!

Easy going

Wij zijn levensgenieters. Wij proberen van alles het mooiste en beste te maken en doen dus ook ons werk met enorm veel plezier en aandacht. Dus: Altijd een glimlach, altijd sociaal en nooit te beroerd om een tandje harder te lopen. En dat is unieker dan het misschien lijkt![

Assertief

Door goed werk krijg je blije mensen. En daar houden we van dus gaan we enorm ver voor de tevredenheid van onze klant. We hebben een super-assertieve houding: snelle actie, altijd een tandje harder, energiek, nadenkend, meegaand en creatief. We zitten ‘er’ altijd bovenop dus zijn fouten of problemen schaars.

Bereikbaar

Oeps… Morgenochtend nog een extra microfoon nodig, maar het is al zes uur geweest en de verhuurtoko is al dicht. MISC. niet. Wij zijn altijd bereikbaar. Je kan altijd bellen en we nemen ook altijd op of bellen razendsnel terug. Niet altijd even wakker of nuchter, maar die microfoon ís er de volgende ochtend!

Contactgegevens

Audiovisueel
Reinier van Zoeren
06 2125 6676
reinier@miscwork.nl

Creatieve werkzaamheden
Bjorn van Oostrum
06 1918 0537
bjorn@miscwork.nl

Stuur een bericht

[contact-form-7 id=”17″][/contact-form-7]