Type a keyword and hit enter to start searching. Press Esc to cancel.
Audiovisuele dienstverlening, webdesign, film, animatie & all round design.

WTF betekent Misc.?

WTF betekent Misc.?

Misc. is de veelgebruikte afkorting van miscellaneous, wat zoiets betekent als ‘divers, verschillend, gemixt…’ Een lading die ons servicepakket goed dekt omdat wij alle kanten op kunnen binnen het ontwerp-, media- en audiovisuele speelveld.

We kunnen/doen enorm veel binnen dit speelveld. We ontwerpen drukwerk, maken films, animaties, websites doen aan sound-design of verzorgen andere geluidsproducties, leveren camerawerk, fotografie, verhuren alle denkbare audiovisuele apparatuur of verkopen het als het permanent geïnstalleerd moet worden.

Rare combi?

Mwoeah, in het dorp waar ons kantoor zit zat nog niet zo lang geleden een postkantoor en slager ineen. Vinden wij een gekkere combinatie.

Wij zien het als een samenspel tussen content creatie- en presentatie: Wij maken (animatie)films en zorgen dat deze tijdens een beurs op een led-wall afgespeeld kunnen worden. We maken de huisstijl voor een winkel of horeca-gelegenheid en kunnen ook de muziekinstallatie en plasmaschermen verzorgen. We maken een website voor een evenement en zorgen ook voor een podium met microfoons, licht en projectie op dat evenement.

Dit samenspel levert vaak efficiënte, creatieve en innovatieve oplossingen op.